Beställningsformulär för vetenskaplig poster

Faktureringsuppgifter

ex. Universitetsservice
ex. 4000ABC
Du får ett sms när postern är klar.

Beställning

Observera att leveranstiderna nedan gäller för avhämtning på Infocenter. Du meddelas via mail när postern kan hämtas och detta är normalt på eftermiddagen.
Om du önskar leverans inom eller utanför universitetet är detta möjligt. Då tillkommer kostnad för frakt och emballage. Räkna även med en extra leveransdag inom universitetet samt 2-3 dagar utanför universitetet.

Expressleverans
För snabbare leveranser än det som anges ovan tillkommer en expressavgift på 25% av priset. Maila din beställning direkt till tryckservice@umu.se och glöm inte att ange alla uppgifter ovan.

Nedan listas de vanligaste posterformaten. Välj din storlek (porträtt eller landskap spelar ingen roll), eller ange format om det inte finns med.

Ladda upp original

Nedan kan du ladda upp ditt original.

Om filen är större än 24mb kan du använda valfri fildelningstjänst istället.

Vi vill ha ditt original i PDF format. Om du laddar upp en Powerpoint-fil måste du vara beredd på att godkänna ett PDF-korrektur via e-post. Beställningsdatum räknas då från godkännande.

Max 24mb. Tillåtna filformat är .pdf och .pptx och .ppt

Övrigt

Något mer som vi behöver veta?

Skicka

I och med att du skickar in enkäten samtycker du till att uppgifterna registreras. Uppgifterna registreras för att kunna göra uppdraget på bästa sätt. Personuppgifterna kommer inte att lämnas till tredje part. Givetvis kan du när som helst be oss att radera dina uppgifter från vårt register, genom att vända dig till: tryckservice@umu.se